Jos van Galen

Varia Graphics, vormgeving met passie. “Elk beeld vertelt een verhaal, elk ontwerp een emotie. Jouw ideeën, mijn creatie, ons meesterwerk.”

Deelnemer Jos van Galen, handelend onder de naam: ‘Varia Graphics’ (handelsnaam ingeschreven bij KVK onder Sociale coöperatie Vidi U.A.)

Varia Graphics

Mijn naam is Jos van Galen, bij Vidi krijg ik de kans om vanuit de bijstand mijn bedrijf Varia Graphics nieuw leven in te blazen. Ik ben een ervaren freelance grafisch vormgever, met ruim 25 jaar ervaring in de creatieve industrie.

Vele mooie opdrachten heb ik reeds mogen maken. Mijn traject bij Vidi is nu in een fase waarbij ik met mijn grafische talenten naar buiten ga treden. Ken je iemand of ben je misschien zelf iemand die met de handen in het haar zit… wat nu weer voor iets moois te verzinnen om je merk of bedrijf te laten opvallen, bekijk dan snel mijn flyer en stuur ‘m gerust rond, alvast dank!

Mijn passie

Bij Varia Graphics draait alles om creativiteit, passie en het verwezenlijken van dromen, geïnspireerd door de legendarische woorden van Walt Disney: “Als je het kunt dromen, kun je het doen.” Met meer dan 25 jaar ervaring in de creatieve industrie ben ik een gedreven grafisch ontwerper, altijd op zoek naar nieuwe manieren om verbeelding om te zetten in werkelijkheid.
Elk beeld vertelt een verhaal, elk ontwerp een emotie. Mijn doel is niet alleen om esthetisch aantrekkelijke designs te creëren, maar ook om jouw verhaal tot leven te brengen en je doelgroep bereiken.
Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een branding, een gevestigd bedrijf dat zijn visuele identiteit wil vernieuwen, of een individu met een persoonlijk project, ik sta klaar om jouw ideeën te verwezenlijken.
Van het ontwerpen van logo’s tot het creëren van reclamecampagnes, het bewerken van foto’s tot het maken van cadeau ontwerpen, mijn expertise omvat een breed scala aan vaardigheden. Bovendien ben ik altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grafisch ontwerp en AI, wat me in staat stelt om innovatieve oplossingen te bieden.

Specialisme:

Grafisch Ontwerp: verantwoordelijk voor het gehele creatieve productieproces, van concept tot voltooiing. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, brochures, of advertenties, ik zorg ervoor dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht. Belangrijk daarbij is een sterke branding, essentieel voor het succes van elk bedrijf. Ik help je bij het ontwikkelen van een consistente en onderscheidende merkidentiteit die jouw doelgroep aanspreekt en vertrouwen opbouwt.

Drukwerk: van boeken en brochures tot flyers en posters, hoogwaardig ontwerp van drukwerk dat indruk maakt en blijft hangen bij jouw doelgroep.

Foto Bewerking: specialisatie in het bewerken van foto’s, of het nu gaat om het herstellen van oude foto’s, het retoucheren van portretten, of het creëren van unieke fotomontages. Ik breng jouw beelden tot leven.

Persoonlijke Projecten: Naast zakelijke opdrachten sta ik graag klaar voor persoonlijke projecten. Of het nu gaat om het ontwerpen van huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes, of het samenstellen van een uniek fotoalbum of een levensboek. Ook voor feesten, evenementen of speciale gelegenheden ontwerp ik vol passie en plezier speciale cadeaus om jouw bijzondere momenten te vereeuwigen.

✨En natuurlijk nog veel meer…!

En dat alles met een oog voor mens, natuur en milieu:

🍀 Lokale samenwerkingen.
🍀 Design voor non-profitorganisaties.
🍀 Duurzame materialen en productiemethoden.

“verantwoordelijk ondernemen is de weg naar succes!”

* een voorbeeld van mijn creatieve uitspattingen, van één van de vele promotie posters die ik voor festivals, bedrijven, artiesten enz. maak. Ook als Country muziek niet jou favoriet is, dit soort posters zijn een ware streling voor het oog en daarvoor ben je bij mij dus aan het juiste adres!

✔️…wat mij echt onderscheidt,

is mijn toewijding aan het begrijpen van jouw visie en het leveren van maatwerkoplossingen.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek, onder het genot van een kop koffie, bespreek ik graag de mogelijkheden om jouw ideeën tot leven te brengen.

Dus, als je op zoek bent naar een ervaren en gepassioneerde creatieve partner die jouw visie werkelijkheid kan maken, neem dan vandaag nog contact met me op. Samen kunnen we mooie doelen bereiken en dromen omzetten in prachtige realiteit.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en aan de slag te gaan!

Contact met Jos:

Als mijn expertise van waarde kan zijn voor jou en/of je netwerk, neem dan contact met me op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je ontdekken hoe ik kan helpen je doelen te bereiken.

Met vriendelijke groet, Jos van Galen

Ik ben bereikbaar via:

✨ LinkedIn (Klik hier)
✨ ✉️ email: jos@variagraphics.nl
✨ 📱 of stuur me een persoonlijk bericht via WhatsApp 06-19849584

Heb je vragen over mijn deelname aan Vidi of andere vragen m.b.t. Vidi klik dan HIER voor contactgegevens van onze projectleidster Marie-José Meijs.

Scan de QR-code voor mijn vCard visitekaartje.

visitekaartje-Vidi-Jos-van-galen

Heb jij net als Jos en onze andere deelnemers een idee of droom voor een eigen bedrijf...

Wil je tijdens een kennismakingsgesprek aan ons vertellen wat jouw idee of droom voor een eigen bedrijf is? En van ons horen hoe dat gaat in een sociale coöperatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor ons WEBINAR, je bent welkom!