Zoë Sliepen

KADOOHTJE:
‘het pakket waarmee je écht iets zegt’

Creatieve WORKSHOPS
Deelnemer Zoë Sliepen, handelend onder de naam: ‘Kadoohtje’ (handelsnaam ingeschreven bij KVK onder Sociale coöperatie Vidi U.A.)

'Kadoohtje'

Mijn naam is Zoë Sliepen, bij Vidi krijg ik de kans om vanuit de bijstand mijn bedrijf Kadoohtje te starten. Mijn droom die de wereld mooier maakt… en die dankzij Vidi nu werkelijkheid wordt.

MIJN MISSIE:

🍀💖

Bekijk hier mijn flyer en stuur ‘m gerust rond, alvast dank!

Persoonlijke pakketten

✔️✔️✔️✔️✔️

Warme verbindingen, waarin mensen kunnen uitspreken wat er op hun hart 💖 ligt. Wat ze belangrijk vinden om te vertellen. Over waardering, dankbaarheid, liefde, genegenheid, iemand missen. Iemand kracht geven, of een hart onder de riem steken. 

Ik vindt dat dat te weinig gebeurt. Ik heb een idee bedacht waarmee mensen dat kunnen zeggen tegen elkaar: via een uniek en op maat gemaakt cadeaupakket. Zowel voor bedrijven als particulieren. Waarin ze op allerlei manieren hun persoonlijke bericht aan de ander kunnen overbrengen.

Dat blijft bestaan en telkens opnieuw bekeken en gehoord kan worden. Waardoor de ontvanger zegt: Ooh wat een mooi, lief, fijn, aardig, waardevol Kadoohtje!”.

voor wie...?

Denk aan:
🍀 een geliefde,
🍀 een ziek kind,
🍀 een eenzame oudere,
🍀 een kleinkind dat ver weg woont,
🍀 opa of oma die je al een tijdje niet hebt gezien,
🍀 een zieke medewerker,
🍀 medewerkers verrassen met Kerstmis, verjaardag of jubileum,
en voor iedere andere mens die voor jou belangrijk is!!!

Creatieve Workshops

Ook geef ik creatieve workshops waarin ik uitleg waarom verbinding zo belangrijk is in deze maatschappij. Daarna gaan we lekker aan de slag om het pakket nóg persoonlijker te maken met zelfgemaakte kadootjes.

Contact met Zoë:

🍀Lieve groetjes, Zoë Sliepen

Ik ben bereikbaar via:

✨ LinkedIn (Klik hier)
✨ ✉️ email: Z.Sliepen@kadoohtje.nl
✨ 📱 of stuur me een persoonlijk bericht via WhatsApp 06-48934899

Heb je vragen over mijn deelname aan Vidi of andere vragen m.b.t. Vidi klik dan HIER voor contactgegevens van onze projectleidster Marie-José Meijs.

Scan de QR-code voor mijn vCard visitekaartje.

Ondernemer worden in de bijstand kan dat?

Je bent welkom bij Vidi als je een bijstandsuitkering hebt, je inwoner bent van de gemeente Sittard, Geleen, Beek of Stein en:

En behalve wat hier boven staat, herken jij jezelf hier misschien ook nog in:

Dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom!

De 10 voordelen van Vidi

Heb jij net als Zoë en onze andere deelnemers een idee of droom voor een eigen bedrijf...

Wil je tijdens een kennismakingsgesprek aan ons vertellen wat jouw idee of droom voor een eigen bedrijf is? En van ons horen hoe dat gaat in een sociale coöperatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor ons WEBINAR, je bent welkom!