Onze wethouder Judith Bühler is een fijne ambassadeur van onze sociale coöperatie Vidi! Reden voor de gemeenten Stein en Beek om op 13 maart ook eens een kijkje te komen nemen.

Daarom kwamen collega-wethouders Marcel Meurkens van Beek, en Frank Dassen van Stein, met hun beleidsmedewerkers Frank Joosten en Michael Kalthoff naar Vidi. Ook Jantien Kuperus (directeur van Vidar) was erbij.

Wij kregen de kans om Vidi te presenteren: te vertellen over de start van Vidi 2 jaar geleden, en het succes tot nu toe. Geboeid hebben zij geluisterd naar de verhalen van onze deelnemers. Over hun leven tot nu toe, wat Vidi hen heeft gebracht, hun ondernemingsplan en vooral: hun dromen en passies. Want zij willen allemaal de wereld mooier maken met hun talenten! En dat doen ze vooral met hun hart, niet alleen met hun hoofd!   

Het was mooi om te horen en zien hoe ze vertelden over hun levenservaring en de daardoor opgedane levenswijsheid. Hoe ze hun kwetsbaarheid lieten zien en daarmee ook hun kracht! Als projectleider en hun ondernemerscoach ben ik zó trots op deze prachtige mensen, en dankbaar dat ik hen mag begeleiden naar ondernemerschap waarin ze écht van betekenis kunnen zijn voor anderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *