Nieuws

Informatiebijeenkomsten

Wil je weten hoe je met een bijstandsuitkering bij Vidi een eigen bedrijf kunt starten? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten! 

Dit kun je van ons verwachten:

  • Ondernemen in de bijstand, kan dat wel?
  • Wat is een sociale coöperatie precies?
  • Kan je ook in je eentje ondernemer worden?
  • De 10 voordelen van Vidi.

En natuurlijk beantwoorden we graag al jouw vragen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Je bent in onze locatie Sjoenk welkom op een bijeenkomst die we in oktober weer zullen houden. Houd daarvoor deze website en social media in de gaten.

Hou me op de hoogte

Vidi in de media

Beeldmateriaal

Van de opening

Op 10 juni werd onze coöperatie feestelijk geopend door wethouder Judith Bühler. Met een druk op de knop ging deze website live!

Vanaf 10 juni staan de deuren van Vidi open voor iedereen met een bijstandsuitkering die een kans zoekt om een eigen bedrijf te starten.

Berichten van andere coöperaties

Er zijn nu > 17 sociale coöperaties in Nederland>  en een aantal start binnenkort. Ze worden gesteund door >koepelorganisatie LaNSCO.>

Daarom komt er steeds meer aandacht in de media zoals in kranten en artikelen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Blog

blog post

Auteur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Filmpjes

Voor de inwoners

Interviews

Interview bestuurslid bij Bie Os

Bestuurslid Mahmoud Alothman werd geïnterviewd...

Een van onze bestuursleden, Mahmoud Alothman, werd door de plaatselijke radiozender Bie Os geïnterviewd. Over zijn keuze voor Vidi en zijn ondernemerschap. En over zijn achtergrond als nieuwkomer uit Syrië.