Op vrijdag 7 oktober heeft een van onze deelnemers als eerste zijn pitch gehouden voor het voltallige bestuur van Vidi, en voor andere belangstellenden.

Christopher U. Ikembasi vertelde samen met zijn partner Juanita Morgan over hun ondernemingsplan voor hun toekomstige bedrijf ‘Value Adders World’. Daarmee willen zij waarde toevoegen aan bedrijven, met name aan vrouwelijke leiders en hun teams. Ook willen zij de top van bedrijven ondersteunen om meer diversiteit en inclusie in hun organisatie te genereren.


Na deze prachtige pitch die de volle aandacht had van het bestuur en een trotse projectleider, beantwoordden zij vragen van de aanwezigen.


Met dit alles hebben zij bewezen dat zij het waard zijn om na afloop van hun proefperiode, lid te mogen worden van sociale coöperatie Vidi. Met het ondertekenen van de Ledenovereenkomst werd Christopher het eerste officiële lid van Vidi!


Het bestuur en ik (projectleider) hopen dat zij tijdens het lidmaatschap hun bedrijf Value Adders World verder kunnen opbouwen door opdrachten te verwerven en uit te voeren.

Bent u geïnteresseerd in wat Christopher en Juanita voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem voor een oriënterend gesprek contact op via > de website van Vidi >. #socialecooperatievidi #lidmaatschap #ondernemerschap #succes #femaleleadership #diversiteit #inclusie