Gisteren hebben we bij sociale coöperatie Vidi weer 3 nieuwe deelnemers mogen verwelkomen: Mia, Etzel en Hala (op de foto met welkomstcadeautje en nieuwe werkklapper)! Drie mensen met ieder hun idee voor een eigen bedrijf. Een droom die ze bij Vidi tot groei en bloei willen brengen!

Ik vond het als projectleider en hun ondernemerscoach prachtig om te luisteren naar hoe ze zich aan elkaar voorstelden. Ieder vertelde over zijn of haar plan. De 5 mensen die al wat langer bezig zijn, vertelden heel open over hoe ze waren gestart. Over wat er in het begin lastig was en hoe ze daarin gegroeid waren. Hoe goed het nu gaat en hun vertrouwen in de toekomst. Hun enthousiasme werkte aanstekelijk merkte ik. Er was veel herkenning bij de nieuwe deelnemers, waardoor ze zich begrepen voelden en konden ontspannen (toch spannend hoor, zo’n kennismaking met ‘de groep’).

Welkom aan de 3 nieuwe deelnemers Mia, Etzel en Hala!

Aan de blije gezichten op de foto te zien heeft iedereen er veel zin in om met elkaar bezig te gaan en elkaar te ondersteunen en helpen! We gaan er samen voor!

Heb jij (of ken jij iemand met) ook een idee voor een eigen bedrijf? Op 10 en 11 november houden we weer informatiebijeenkomsten. Geïnteresseerd? Meld je aan via > deze link op deze website >.