Shana van der Zweep heeft haar ondernemingsplan gepresenteerd aan het bestuur. Na een succesvol verlopen proefperiode is ze daardoor officieel lid geworden van Vidi.

Shana wil met haar bedrijf Shana-Art haar creativiteit inzetten om wegwerpartikelen om te vormen tot duurzame en kunstige blikvangers. Bijvoorbeeld: wat kon ze doen met een oude paspop of een tweedehands kastje met deuken en krassen?

Wat kun je doen met een oud schilderij of een saaie spiegel die al jaren bij de Kringloopwinkel staan? Naar het stort brengen? Nee, vraag Shana of zij er nog iets mee kan maken! De ideeën die zij heeft om hier iets moois en unieks van te maken dat nog járen meekan, heeft ze vandaag gedeeld met het bestuur en andere genodigden. Die waren enthousiast en onder de indruk van haar leuke ideeën. De Ledenovereenkomst van Vidi werd ondertekend.

Er is nu al belangstelling voor de creatieve ideeën van Shana. Geleen is de stad van circulariteit en duurzaamheid. Daar staan de vragen centraal: hoe kunnen we de stroom van afval beperken? Hoe kun je materialen op meerdere manieren opnieuw gebruiken? Hoe maken we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk? Deze vragen heeft Shana in haar ondernemingsplan verwerkt.

Met de kwaliteiten van Shana kunnen we duurzaamheid met kunst verbinden! Shana, veel succes gewenst met Shana-Art!

#art #socialecooperatievidi #vidi #ondernemerschap #soco #duurzaam #succes