Vrijdag heeft kandidaat-lid Mia Eussen haar ondernemingsplan aan het bestuur van Vidi gepresenteerd. Daarmee is zij het 4e officiële lid van sociale coöperatie Vidi geworden.

Mia vertelde aan 14 geïnteresseerden welk plan zij de komende tijd wil gaan uitwerken. Ze wil een eigen praktijk starten in het geven van massages en healing sessies. Dit wil ze gaan doen bij bedrijven waar een hoog ziekteverzuim is bij medewerkers.

Dat kan veroorzaakt worden door stress, hoge werkdruk, burn-out of een slechte werk- en privébalans. Zoals we allemaal weten, gaat het jaarlijks om honderdduizenden mensen die daardoor korter of langer thuis blijven van hun werk.

Niet alleen werknemers van bedrijven kunnen bij Mia terecht voor een sessie. Ook particulieren die verdieping zoeken of op een andere manier aan hun lichamelijke en/of psychische gezondheid willen werken, zijn welkom.

Mia vertelde ook haar persoonlijke verhaal, een reis van vallen en weer opstaan en doorgaan. Dankzij dit doorzettingsvermogen is ze bij Vidi terecht gekomen, hetgeen heeft geresulteerd in een goed plan voor haar bedrijf MIA: Maatwerk, Inzicht en Allesomvattend.

Met de felicitaties van de voorzitster van het bestuur van Vidi, Elise Lansu, wenst iedereen Mia veel succes in het opbouwen van haar praktijk!