Nog een weekje, dan viert Vidi op 9 juni haar 1-jarig jubileum. Deelnemers, bestuur en projectleider zijn bezig om er een mooi feest van te maken! Het draaiboek is klaar, de to-do-lijst wordt dagelijks bijgewerkt. Alvast een tipje van de sluier: we hebben maar liefst twee premières!

Onze deelnemers presenteren ieder hun ondernemingsplan en laten zien waar ze mee bezig zijn. Belangstelling? Vragen zijn welkom!

Wil je ook naar ons feest komen? Je bent van harte welkom. Klik op de uitnodiging hieronder en meld je per mail even aan.

‘s Morgens van 10u tot 11u zijn onze samenwerkingspartners uitgenodigd en vertellen we over het eerste jaar van Vidi. Wat zijn de successen, waar was het vallen-en-weer-opstaan-en-verdergaan? Wat voor moois heeft Vidi nu al gebracht voor de mensen die mochten starten bij Vidi? Waar willen we naar toe met elkaar?

‘s Middags van 12u tot 14u zijn de inwoners van Sittard-Geleen uitgenodigd: iedereen met een uitkering die een plan heeft om een eigen bedrijf te starten, is welkom. Kom sparren met onze deelnemers of vraag advies aan onze ervaren ondernemerscoach Marie-José. En wil je een langer gesprek met haar over jouw ondernemingsplan? Doe om 14u mee met onze loterij en win één van de 4 gratis coachingsessies ter waarde van €150,-!

Na afloop krijg je een mooi presentje mee. Kom je ook? De koffie/thee staat voor je klaar!