Hartelijk dank aan alle samenwerkingspartners die op 9 juni ons jubileumfeest met ons hebben gevierd!

“Dit is óók Vidi” zei ik bij het welkomstwoord. Vidi is niet alleen de deelnemers, het bestuur en ik als projectleider. “Sociaal en coöperatief betekent dat je met heel veel mensen samen werkt om Vidi tot groei en bloei te brengen!”.

Ook tijdens het feest zag ik dat weer gebeuren. Iedereen luisterde vol belangstelling naar onze deelnemers die trots hun ondernemingsplannen presenteerden. Dat was voor hen heel motiverend!

Tijdens ons feest was de première van het filmpje ‘Het Verhaal van Vidi’ (gemaakt door #Out of the Box TV) waarin onze deelnemers vertellen waarom Vidi voor hen zo belangrijk is (geweest) en hoe Vidi hen helpt om een mooie toekomst te creëren. Waarin zij met al hun talenten van waarde kunnen zijn voor anderen. We kregen veel complimenten over de kracht van dit filmpje.

En daarna, bij ieders tafel, werd geluisterd, werden vragen gesteld, uitgeprobeerd. Maar vooral: tips en ideeën gegeven. Verzoeken tot samenwerking, uitnodigingen zelfs voor opdrachten: voor onze deelnemers goud waard. Wordt vervolgd!

Onze wethouder Yvonne Salvino heeft als ondernemer waardevolle contacten aangeboden vanuit haar netwerk.

Een van onze deelneemsters, Britt Rietrae, heeft een verslaggever van L1 uitgenodigd. Resultaat: een live uitgezonden radio interview en ‘s avonds een tv-uitzending bij L1 Centraal. That’s the spirit Britt!

‘Het Verhaal van Vidi’ gaat verder! Binnenkort vertelt iedere deelnemer in zijn of haar persoonlijke filmpje over het ondernemingsplan en een blik op de toekomst! We houden je op de hoogte!