Afgelopen vrijdag mocht de 23-jarige Zoë Sliepen haar ondernemingsplan ‘Kadoohtje’ presenteren aan het bestuur.

Natuurlijk kun je bij Vidi een ondernemingsplan schrijven voor de verkoop van een product of dienst. Maar dat wil Zoë niet.

Zij wil iets doen dat de wereld mooier maakt. Ze heeft goed gekeken naar wat er ontbreekt in deze wereld, en dat is: verbinding tussen mensen.

Warme verbindingen, waarin mensen kunnen uitspreken wat er op hun hart ligt. Wat ze belangrijk vinden om te vertellen. Over waardering, dankbaarheid, liefde, genegenheid, iemand missen. Iemand kracht geven, of een hart onder de riem steken.

Zoë vindt dat dat te weinig gebeurt. Zij heeft een idee bedacht waarmee mensen dat kunnen zeggen tegen elkaar: via een uniek en op maat gemaakt cadeaupakket. Zowel voor bedrijven als particulieren. Waarin ze op allerlei manieren hun persoonlijke bericht aan de ander kunnen overbrengen.

Dat blijft bestaan en telkens opnieuw bekeken en gehoord kan worden. Waardoor de ontvanger zegt: “Ooh wat een mooi, lief, fijn, aardig, waardevol kado!”.

Deze mooie droom van Zoë kreeg de handen op elkaar van alle aanwezigen. Die haar ook tips en ideeën gaven, en zelfs een uitnodiging van een van de bestuursleden om te komen praten over een mogelijke opdracht.

Terecht mocht ze de Ledenovereenkomst tekenen, samen met bestuurslid van Vidi @Mahmoud Alothman.

Een droom die de wereld mooier maakt… en die bij Vidi werkelijkheid kan worden. Wij gunnen Zoë alle succes!