Ook Britt Rietrae mocht haar ondernemingsplan voor haar bedrijf B.R. Mental Health & Consultancy presenteren aan het bestuur van Vidi.

Als maatschappelijk werker en hypnotherapeut heeft Britt al veel ervaring in het begeleiden van mensen naar mentale gezondheid. In haar vrije tijd heeft ze jarenlang geschreven aan een door haarzelf ontwikkelde zelfhulp therapiemethode: ‘De Gebruiksaanwijzing van de Mindset’

Nu grijpt Britt via Vidi haar kans om deze methode op de markt te brengen. Ze wil lezingen, workshops en trainingen gaan geven aan particulieren en werknemers die mentale klachten hebben. Met behulp van de 4 werkboeken die Britt geschreven heeft, kunnen zij met ondersteuning van Britt zelf aan hun psychische gezondheid werken.

Veel mensen hebben tegenwoordig last van stress en burnout. Met dit ondernemingsplan gaat Britt vast succes hebben, vandaar dat ze de Ledenovereenkomst mocht ondertekenen.

Wij wensen Britt veel succes bij het starten van haar eigen bedrijf!