Ook moeder worden krijgt de ruimte bij Vidi. Want ondernemer worden gaat zelden via een rechte lijn. Of grote stappen snel thuis. Op je reis naar ondernemerschap kan vanalles gebeuren. Zoals (weer) moeder worden. Net zoals je daar bij betaald werk verlof voor krijgt, kan dat bij Vidi ook. Inmiddels is Shana enkele weken geleden bevallen van een prachtige dochter. En wil ze nu weer heel graag bij Vidi verder met haar ondernemingsplan.

De andere leden zijn blij dat ze terug is!

En ook onze netwerkpartners hebben dit goede nieuws vernomen. Een van hen heeft Shana zelfs een mooie opdracht aangeboden. Voor het maken van een bijzonder object voor een cursus. Binnenkort gaan we om de tafel om wensen en ideeën te bespreken. Het fijne is: Shana kan dit vanuit haar huis doen. Zo kan ze rekening houden met het ritme van haar kleintje, en toch ook aan haar eigen opdrachten werken. Mooi toch? Dat is een van de voordelen van ondernemerschap bij Vidi, als je alleenstaande moeder bent!

We houden je op de hoogte van het verloop van deze opdracht van Shana…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *