Drie nieuwe deelnemers zijn de afgelopen 6 weken ons Vidi team komen versterken!  Drie mensen met een droom voor een eigen onderneming zijn bij ons aan hun proefperiode begonnen.

Wij stellen ze graag aan jullie voor:

  1. Leroy Leurs die een voedsel bezorgservice wil beginnen: ’Mama’s Food’, voor studenten die de heerlijke kookkunsten van hun moeder missen en zin hebben in een ‘ouderwets lekkere, gezonde avondmaaltijd’.
  2. Sandra Linsen wil de kracht van halfedelstenen inzetten om mensen te ondersteunen in hun gezondheid en welzijn. Via persoonlijke begeleiding in de vorm van sessies. En via workshops over de werking en mogelijkheden van edelstenen. Daarnaast is ze heel creatief, dus wie weet welke mooie ideeën daar nog uit voorkomen.
  3. Ehsan Baharloo wil een bedrijf starten op het gebied van hardware voor computers en dergelijke. Om mensen te helpen de prestaties van hun pc, laptop of telefoon te verbeteren. Ook reparatie, refurbishen en upgraden is mogelijk. Tevens kan hij adviseren over software mogelijkheden.

Onze 3 nieuwe deelnemers werden meteen opgenomen in de groep van startend ondernemers die al langere tijd een traject bij Vidi lopen en bezig zijn met het verkopen van hun product of dienst. Zij willen heel graag hun nieuwe collega’s helpen en ondersteunen om ook succesvolle stappen te zetten naar het ondernemerschap. Ze hebben al wat meer ervaring in wat daar allemaal bij komt kijken (en dat is heel wat!) en vinden het heel leuk om de 3 nieuwen te adviseren en dingen samen te ondernemen en uit te werken. Dát is de kracht van een sociale coöperatie!

Ik vond het heerlijk om het enthousiasme te zien van iedereen, en te ervaren wat de power is van een groter team met allemaal verschillende mensen, karaktereigenschappen en (levens-)ervaringen. En allemaal dezelfde wens om met hun talenten de wereld een stukje mooier te maken!

Leroy, Sandra en Ehsan: #welkom in onze groep! @Mijn collega Marlou van Mulken en ik staan jullie als ervaren ondernemerscoaches graag bij in jullie ontdekkingsreis bij Sociale coöperatie Vidi!

#succes #ondernemerschap #socialecooperatievidi #vidi #sittardgeleen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *