Vidi verwelkomt haar nieuwste lid: Ehsan Baharloo! Hij is al van jongs af aan deskundig in reparatie en bouw van computers en andere digitale middelen. Met zijn ondernemingsplan richt hij zich daarom op een grote groep klanten die niet zo handig is in reparatie van de computer, laptop, tablet of gsm. Of een hogere snelheid zoekt, uitbreiding van de software of advies wil in hoe met ‘zo’n ding’ om te gaan.

Ehsan draait daar zijn hand niet voor om, zo bleek tijdens de presentatie van zijn ondernemingsplan aan het bestuur en andere belangstellenden.

Met zijn bedrijf ‘E-Bee Computers, Hardware & Repairs’ wil hij de mogelijkheid bieden om -in plaats van wat mensen doen, hun apparaat weggooien en een nieuwe kopen- het te laten repareren of upgraden zodat het weer een tijd mee kan. Een heel duurzame manier van omgaan met hardware waar allerlei materialen in zitten die kostbaar zijn of steeds schaarser worden. En zo’n concept omarmen wij graag bij Vidi en bij de Stadslabs waar we nauw mee samenwerken, en die staan voor duurzaamheid en circulariteit. Vandaar dat Ehsan de Ledenovereenkomst van Vidi mocht ondertekenen.

Welkom bij de club, Ehsan!

#Ondernemerschap #succes #socialecooperatievidi #duurzaamheid #circulariteit #Stadslabs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *