“…kijk dan ook eens naar deze startend ondernemers van Vidi, die het hartstikke goed doen”. Een mooie conclusie van avondvoorzitter Vivian Lataster, die mij als projectleider van sociale coöperatie Vidi interviewde tijdens de uitreiking van de Kom’mit MVO Award 2024.  

Bij Kom’mit zijn een groot aantal bedrijven en ondernemers aangesloten die een ‘MVO-hart’ hebben: ze doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij zoeken een balans tussen winst maken en ook iets terug doen voor mensen en onze planeet. Vandaar dat Vidi als lid van Kom’mit werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de uitreiking van deze MVO Award 2024. Met een bijzondere verrassing: ik mocht door Vivian geïnterviewd worden om op die manier iets te kunnen vertellen over het mooie van onze sociale coöperatie, waarvoor mijn hartelijke dank!

Met haar conclusie bedoelde ze dat deze bedrijven en ondernemers ook aan talenten en kwaliteiten van de deelnemers van Vidi kunnen denken, als zij een product of dienst zoeken voor hun bedrijf. Onze startend ondernemers kunnen ieder steuntje in de rug gebruiken om succesvol te worden met hun bedrijf en zo hun bijstandsuitkering achter zich te laten.

Naast onze voorzitter van het bestuur Elise Lansu was ook een van onze deelnemers als introducee meegegaan: Jos van Galen. Als grafisch vormgever en social media expert kan hij met zijn bedrijf Varia Graphics voor bedrijven hun marketing materialen ontwerpen. En meedenken over optimaal social media gebruik. Ook weet hij veel over het juiste gebruik van AI (Artificial Intelligence) in het bedrijfsleven. Hij heeft voor Vidi onder andere de flyer, de posters, de banners van de deelnemers, hun visitekaartjes, en grote delen van de website van Vidi ontworpen en helpt bij de marketing. Een waardevolle steun en hulp voor mij want als ik dat allemaal in mijn eentje moet doen…

Op deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd aan de winnaar van de Kom’mit MVO Award: Diamo Realisatie!

Wil je het hele interview terugluisteren? Dat kan via > deze link >. De geluidskwaliteit is helaas niet optimaal, dus > hier > vind je het uitgeschreven interview.

Heb je als ondernemer of eigenaar van een bedrijf het (MVO-)hart ook op de goede plaats? Neem dan graag contact op met mij via https://socialecooperatievidi.nl/ondernemingen/#klant-of-opdrachtgever-worden of rechtstreeks via 06-25163567. Met dank namens onze deelnemers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *