Leroy Leurs

Leroy is lid van Vidi:
‘een bijzonder smakelijk bedrijfsplan!’

Deelnemer Leroy Leurs, handelend onder de naam: ‘Mama’s Food’ (handelsnaam ingeschreven bij KVK onder Sociale coöperatie Vidi U.A.)

'Mama's Food'

Ik ben Leroy Leurs, en dankzij Vidi kan ik mijn ‘Mama’s Food’ droom realiseren.

Onze missie:

MVO

Bij Mama’s Food streven we naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We kiezen voor duurzame ingrediënten van lokale boeren, zonder antibiotica en met zo min mogelijk genetische manipulatie. Bovendien maken we gebruik van elektrische scooters voor bezorging en verpakken we onze maaltijden in milieuvriendelijke, volledig afbreekbare materialen.

mamasfood

voor wie...?

Onze relatie met klanten gaat verder dan alleen voedsel. We koesteren een band gebaseerd op nostalgie en zorgzaamheid, waardoor onze maaltijden meer zijn dan alleen voeding.

We willen de klant verwennen met maaltijden die doen denken aan mama’s eten van vroeger.

We willen dat de gemeenschap trots is op ons milieubewuste bedrijf, dat niet alleen aan hun gezondheid denkt, maar ook aan die van de planeet.

Leroy:

Mama’s Food is geboren uit de ervaringen van een uitwonende student die de behoefte aan gezonde, bezorg maaltijden herkende. Leroy zag een kans om een positieve verandering te brengen in de online voedsel markt, gedreven door zijn interesse in ingrediënten en zijn zorg voor wat we in ons lichaam stoppen.

Heb je vragen over mijn deelname aan Vidi of andere vragen m.b.t. Vidi klik dan HIER voor contactgegevens van onze projectleidster Marie-José Meijs.

Heb jij net als Leroy en onze andere deelnemers een idee of droom voor een eigen bedrijf...

Wil je tijdens een kennismakingsgesprek aan ons vertellen wat jouw idee of droom voor een eigen bedrijf is? En van ons horen hoe dat gaat in een sociale coöperatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor ons WEBINAR, je bent welkom!