Shana van der Zweep

Recycle Kunst
circulariteit en duurzaamheid in de kunst
Deelnemer Shana van der Zweep, handelend onder de naam: ‘Shana-Art’ (handelsnaam ingeschreven bij KVK onder Sociale coöperatie Vidi U.A.)

Shana-Art

Mijn naam is Shana van der Zweep, bij Vidi krijg ik de kans om vanuit de bijstand mijn bedrijf Shana-Art te starten. Met mijn bedrijf ga ik mijn creativiteit inzetten om wegwerpartikelen om te vormen tot duurzame en kunstige blikvangers.

Bijvoorbeeld: wat kun je doen met een oude paspop of een tweedehands kastje met deuken en krassen? Daar ga ik mijn creativiteit op los laten, wat andere zien als overbodig zie ik als een kans.

Circulariteit en duurzaamheid

Als kunstenaar en ondernemer zet ik me in om hergebruikte materialen nieuw leven in te blazen en ze om te vormen tot unieke kunstobjecten, daarmee kan ik mijn creatieve ideeën omzetten in tastbare creaties en lever ik een bijdrage aan circulariteit en duurzaamheid in de kunst.

Binnenkort staat hier mijn flyer, maar ben je nu al nieuwsgierig, mail me gerust, alvast dank!

Unieke kunstobjecten

Mijn passie voor kunst ga ik combineren met mijn passie voor een stukje duurzaamheid door unieke kunstobjecten te creëren van hergebruikte materialen. Denk aan prachtige kunstwerken gemaakt van paspoppen, kasten, autobanden, klein speelgoed, en zelfs oude instrumenten zoals piano’s en gitaren. Mijn doel is om wegwerpartikelen nieuw leven in te blazen en ze te transformeren tot duurzame en kunstzinnige blikvangers. Elk stuk vertelt een verhaal en draagt bij aan een circulaire economie. ♻🎨

Bij Vidi mag ik mijn bedrijf op de kaart zetten, ik ben benieuwd wie geïnteresseerd is in mijn kunstwerken en zich aangesproken voelt door het idee van circulariteit en duurzaamheid in de kunst. Ga je me volgen? Binnenkort zal ik meer onthullen over mijn project, inclusief sneak peeks van mijn eerste creaties. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier en duurzamer maken, één kunstwerk tegelijk! 🌍

Interesse...?

✔️ Heb je interesse in mijn werk?
✔️ Houd je van unieke en milieubewuste kunststukken?
✔️ Of ken je iemand die dat doet?
✔️ Heb je ideeën over hoe we kunnen samenwerken?

Dan nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen.

Jouw steun en interesse betekenen veel voor mij en mijn nieuwe avontuur💚.

Laten we samen streven naar een wereld waarin kunst en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bedankt alvast voor alle steun en betrokkenheid.

Shana🍀

Contact met Shana:

Shana van der Zweep🎨

Ik ben bereikbaar via:

✨ LinkedIn (Klik hier)
✨ ✉️ email: shana@shana-art.nl
✨ 📱 of stuur me een persoonlijk bericht via WhatsApp 06-13037454

Website: www.shana-art.nl

Heb je vragen over mijn deelname aan Vidi of andere vragen m.b.t. Vidi klik dan HIER voor contactgegevens van onze projectleidster Marie-José Meijs.

Scan de QR-code voor mijn vCard visitekaartje.

Ondernemer worden in de bijstand kan dat?

Je bent welkom bij Vidi als je een bijstandsuitkering hebt, je inwoner bent van de gemeente Sittard, Geleen, Beek of Stein en:

En behalve wat hier boven staat, herken jij jezelf hier misschien ook nog in:

Dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom!

De 10 voordelen van Vidi

Heb jij net als Shana en onze andere deelnemers een idee of droom voor een eigen bedrijf...

Wil je tijdens een kennismakingsgesprek aan ons vertellen wat jouw idee of droom voor een eigen bedrijf is? En van ons horen hoe dat gaat in een sociale coöperatie? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op. Natuurlijk kun je je ook aanmelden voor ons WEBINAR, je bent welkom!