Ik wil iets verkopen waar ik trots op ben”, zei ons nieuwste lid Leroy Leurs vandaag bij zijn presentatie van zijn ondernemingsplan ‘Mama’s Food’.  

Zijn plan omvat meer dan een bezorgdienst voor kant-en-klare maaltijden. ‘Mama’s Food’ staat voor eten zoals je moeder vroeger kookte: lekker, gezond en met nét dat speciale zoals alleen moeders kunnen koken: met liefde klaargemaakt!  

Maar ja, jonge drukke tweeverdieners met of zonder kleine kinderen, of uitwonende studenten gaan niet meer iedere avond naar hun moeder, toch? En niet iedereen kan of wil ‘s avonds zo goed en gezond koken of heeft daar de tijd voor. Dus wat is dan de keuze? Iets bestellen in de vorm van een pizzaatje, frietje mét, kebab, dure McDonalds?

De aanwezigen bij zijn presentatie luisterden geïnteresseerd naar zijn plan:

Leroy heeft veel onderzoek gedaan naar wat fastfood met je gezondheid doet. Door alle ongezonde ingrediënten en toevoegingen. Hij is ervan overtuigd dat mensen gezonder kunnen worden door gezond(er) te gaan eten. En daar wil hij graag een bijdrage aan leveren.

Hij biedt een menukaart aan met dagelijks een ander menu van 3 gerechten. Klaargemaakt met eerlijke en pure ingrediënten, lokaal geproduceerd. Hij wil iedereen in het productieproces van waarde laten zijn en een goede prijs betalen. “Over ieder facet van het productieproces is nagedacht en is niet of minder schadelijk voor natuur, milieu en de omgeving dan mijn concurrenten”.

Dit ondernemingsplan biedt interessante mogelijkheden; het bestuur stelde goede vragen en gaf bruikbare tips en adviezen.

Daarom heeft Leroy vandaag zijn Ledenovereenkomst mogen tekenen en heeft hij daarmee het officiële lidmaatschap van Vidi gekregen. Vidi is trots op ons nieuwste lid en wenst hem veel succes bij de uitvoering!

#Succes #ondernemerschap #eerlijk #gezondheid #socialecooperatievidi #sittardgeleen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *